Wil je leren zingen dan ben je bij Davide aan het juiste adres. Ze heeft zich in haar bachelor zowel in de jazz als in de hedendaagse popmuziek verdiept en kent de troeven van het vak. In de les zal er aan interpretatie gewerkt worden en aan het gezond gebruiken van je kostbare stem. 

Davide behaalde haar bachelor in 2019 aan het ArtEZ Conservatorium van Zwolle voor jazz en pop zang. Daarna vertrok ze naar Arusha (Tanzania) waar ze drie maand les gaf op internationale scholen (United World College Of East Africa en St. Constantine’s International School Arusha.) In 2020 startte ze haar master aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen voor Jazz Zang. 

Vind je het spannend om te leren zingen? Maak je geen zorgen er is geen voorkennis nodig. Davide kan sowieso met jou aan de slag of je nu ervaring hebt of niet. 

De lessen gaan door in Borgerhout (Antwerpen) of in Schoonaarde (Dendermonde). 

Tarieven:

30min - €20

60min - €30

Deze lessen zijn coronaproof: bij binnenkomst worden de handen ontsmet en een mondmasker gedragen. Tussen de student en mij staat er een plexiglas zodat er mits verluchting zonder mondmasker kan gezongen worden. 

Vogel Icoontje-transparant-website .png
Kopie%20van%20transparent%20logo_edited_